Thursday, September 20, 2007

Maailm on imeline,kui elad oma õue all..


Vot täpselt samasuguse tülpinud näoga istun ma taaskord arvutis..
Ei, ma ei ole tülpinud, et mul arvutis midagi teha pole - alati on - vaid sel lihtsalt põhjusel,et ma ei viitsi enam..
Ülikool sööb mu aega ja tahtmist.. Selle asemel,et mind harida(mis peaks emori andmetel olema kooli mõte) see hoopis hoiab mind tagasi ja tekitab seega mandumise. Selle asemel,et saada vaimuhiiglaseks on minust saamas vaimuhiinlane. See tarkuse taga sörkimine ja püüd sellega hästi läbi saada ja endale pähe meelitada on edutu ja kurnav.
Ma nüüd ei tahaks jätta muljet,et ma olen loll ja kogu maailma tarkus voolab mul mööda külgi maha aga ega see just väga kõik kinni ka ei jää.
Ma usun,et nii mõnigi tunneb midagi sarnast : istud paberi taga, sööd turbonuudleid, silmad kissis... nagu keskmine tudeng.
Mina isiklikult kujutasin ette,et tudengielu on siuke mõnus persetamine Pirol ja uute muhedate tutvuste saamine ja selle õppimine, mis meeldib. Ega ma muidugi ei läinud ka just täpselt selle ala peale, mida ma õudselt tahtsin ja siit siis ka minu igapäevased mured ning virin.
Kui nüüd täpsustada, siis ega ma fakin ei tahtnudki veel 5 aastat koolipinki nühkida aga ega tööle ikka ei läheks. See ei ole minu stiil.

Oma vennaga( Jeesus armastab teda) arutasime täna,et kogu see elu on kuidagi mõttetu ja tuleks hakata tegelema mingi vigilante süsteemiga või tuleks teha kodus kräkki ja muid imelisi aineid.
See imeline vestlus sai alguse nimelt sellest,et mu sõbranna Maria sai lihtsalt peksa. Tegu oli kaitseväelasega, kes on ******** kehalise õpetaja, oli ************* snaiper ja kelle närvikava on putsis ja sellele lisaks mingis-teiste-vigastamis-kunstis-aka-enesekaitsehuinjaas must vöö(muidugi.. täiskavanud mehel on tõesti vaja ennast kaitseda neiu eest, kes on 160 cm pikk:D). Härra ****.
Kõige totram on see,et Maria lollus/uhkus/hammastega vitt ei lase tal kuskile avaldust tegema minna.
Ma olen muidugi eriline dildo aga mina nussiks selle venna elu no nii pilbasteks kui vähegi saab. Kurat teab, kes kõik temalt kolki on saanud.
No ja siis me vennaga mõtlesime,et jälitaks seda venda, võtaks kinni, teeks talle juuti(nokitseks noaga tilli kallal) ja sellega oleks mõneti probleem lahendatud. Ja kui ka poleks, vähemalt oli meil tore ja vahva ja elu oleks selleks hetkeks väärt elamist.

Jätkates kurvameelselt, siis täna viskas Kaljo Kiisk lusika nurka. Kahju. Ta oli armas ja andekas vanainimene. Elagu igavesti Lible..



Ja tulgu Anton neile, kes arvavad,et ma olen pessimist. Ma olen REALIST.. Kõik lihtsalt ongi peded ja kõik peabki halvasti minema. Elul ilma raskustega oleks sama suur mõte nagu kuuhelgil sitapotis - ei midagi õpetlikku ega kasulikku. Ehk natuke silma ilu helgist, mis taandub lõpuks ikka sitale ja seega pole ka ilu.. Kuigi ilu pidada vaataja silmades olema..

Aga nüüdseks kõik, sest talk is cheap because supply always exceeds demand!

***Maria tungival soovil eemaldasin metsiku mehega seotud nimed, vältimaks edasisi jamasid. Jätsin kõik siiski piisavalt aimatavaks,et targad kurgid pildi kokku paneks..

1 comment:

Helle-Mari said...

ma tean seda venda, seda kehalise kasvatuse õpetjat, ta ükspäev käis mul wildes ja kurtis oma maailmavalu...